Fototilmaleri.dk

Sådan sparer Danmark millioner af skattekroner på kunstportrætter

Sådan sparer Danmark millioner af skattekroner på kunstportrætter

Hver gang borgmestre eller ministre fratræder eller forlader deres poster, bruges der millioner af danske skattekroner på at få de pågældende personer portrætteret.

Her på Kunstbestilling.dk anerkender vi at kunst kan være et svær størrelse at prissætte. Dog er Ekstra Bladet og Berlingske's offentliggørelser af hvad der bliver brugt af skattekroner på portrætmalerier ude i de danske kommuner, alligevel kommet noget bag på os.

Læs Berlingske's artikel her: Så meget har landets største kommuner brugt på borgmesterportrætter

Alt efter hvilken kunster der vælges til at udføre opgaven med at male et portrætmaleri, kan prisen svinge flere hundrede tusinde af kroner. Berlingske kan endvidere berette, at man bl.a. i Odense kommune hele to gange har ladet Michael Kvium male borgmesterportrætter for i alt 400.000,- kr. 

Kilde: Berlingske.dk

Michael Kvium er en dygtig og eftertragtet kunstner, som naturligvis har sat sin pris højt, da han er en ombejlet kunstner og det offentlige kvitterer uden at blinke. Når det er sagt, er der tale om et portræt som skal hænge på en væg i et lokale eller i en gang, som meget få almindelige borgere får at se, hvis nogle.

Altså vil vi her på Kunstbestilling.dk gerne gå så langt, som til at sige at der i disse tilfælde er tale om borgmester/ministerblær for borgernes penge. Hos Kunstbestilling.dk maler vi bl.a. portrætmalerier for 6.000,- kr. indrammet og inkl. alt

Læs Ekstra Bladets artikel her: Kommune betalte 350.000 kr. for et portræt

Så uden at vi skal blive alt for selvpromoverende, så kunne man have købt ”samme” produkt, bare fra Kunstbestilling.dk istedet for fra Michael Kvium og have sparet 388.000,- kr. da 2 håndmalede portrætmalerier fra os koster 12.000,- kr. mod 400.000,- kr. hos Michael Kvium.


 

Portrætter malet af Kunstbestilling.dk, se flere her.

 

 

 

 

Det skal ydermere nævnes at de eksorbitante beløb brugt på malede selvportrætter fra kendte og ukendte kunstnere ikke kan knyttes til nogen bestemt politisk orientering. Udfra hvad vi har kunnet læse os frem til, er de politiske partier lige gode om at bruge penge på at blive foreviget. 

Der skal derfor lyder en kammeratlig opfordring herfra os på Kunstbestilling.dk til politikerne. Benyt Jer nu af vores koncept med mindre Jeres selvportrætter er betalt af partikassen. Det er meget billigere og det er i (hvad vi kan se) de fleste tilfælde også bedre portrætter. Vi maler ud fra et billede, så man slipper også for indledede og trættende møder, der skal forsvare den høje pris vi alle sammen i så fald skulle betale.

Læs også: Hvem er Kunstbestilling.dk