Få malet et familie-portrætmaleri som et ægte oliemaleri på blot 2 uger | Fototilmaleri.dk
Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud ? SMS for hurtigt svar 📲 71 900 134

Få malet et familie-portrætmaleri som et ægte oliemaleri på kun 2 uger

Få malet et familie-portrætmaleri som et ægte oliemaleri på kun 2 uger - Fototilmaleri.dk

Hvad kunne være mere unikt end at få malet et familieportræt som et ægte oliemaleri? Hos Fototilmaleri.dk kan vi gøre dette til virkelighed på blot 2 uger.

Dette eksempel er bestilt af Kristine, som ønskede et maleri malet efter et foto med sine brødre. Maleriet er 60x40 cm. stort og indrammet med en sølv svæveramme. Prisen er på Fototilmaleri.dk let at udregne, da det blot er højde x bredde = pris; Altså 60x40 cm. = 2400 kr. + Indramning á 500 kr. I alt 2900 kr. Inkl. Gratis levering. 

Familiefoto
Familiemaleri

Vores erfarne kunstnere er specialiserede i at skabe smukke oliemalerier, der fanger essensen af dit familieportræt. Uanset om det er et billede af hele familien eller enkelte medlemmer, vil vores kunstnere omhyggeligt omsætte det til et håndmalet kunstværk fyldt med detaljer, farver og følelser.

En af de bedste ting ved vores service er den hurtige levering. På kun 2 uger vil du have det færdige familieportræt i dine hænder. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at kunne nyde dit kunstværk så hurtigt som muligt, og derfor prioriterer vi effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Priserne for vores familieportrætter starter fra 2400 kr., hvilket giver dig en overkommelig mulighed for at skabe en dyrebar kunstgenstand, der vil pryde dine vægge i mange år fremover. Og for at gøre det endnu bedre tilbyder vi gratis fragt og en fuld returret, så du kan være sikker på, at du får præcis det, du drømmer om.

Vores engagement i at levere kvalitet og tilfredshed har ført til mange glade kunder i hele Danmark. Vi er stolte over vores 5 ud af 5 stjerner på Google-anmeldelser, der vidner om vores dedikation og kundetilfredshed. Vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger og skabe kunstværker, der vækker glæde og stolthed.

Så hvorfor vente? Bestil dit familieportræt i dag og skab et varigt minde, der vil blive værdsat af hele familien. Lad vores erfarne kunstnere forvandle dit foto til et ægte oliemaleri fyldt med kærlighed og liv. Hos Fototilmaleri.dk er vi dedikerede til at levere enestående kunstværker og en førsteklasses oplevelse for vores kunder.

Læs også: Få bryllupsfotoet malet som et maleri