Kendte kunstværker på budget ⎮ Fototilmaleri.dk | Fototilmaleri.dk
Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud ? SMS for hurtigt svar 📲 71 900 134

Kendte kunstværker på budget

Kendte kunstværker på budget - Fototilmaleri.dk

Bestil en reproduktion.

De fleste af os drømmer om et berømt mesterværk hjemme i stuen, men for langt de fleste af os er det ikke realistisk at købe originalen. Så er du på udkig efter ægte kunstværker, kan det være en fordel at have et budget for hvor mange penge du er villig til at bruge. 

Hos Fototilmaleri.dk har vi en gennemsigtig pris du skal forholde dig til, medmindre du ønsker at dit maleri skal være større eller mindre, end vores anbefalede størrelser. Prisen du skal forholde dig er blot højde x bredde = prisen. Dette uagtet om vi skal male efter et foto med et personligt motiv eller om det er et allerede kendt motiv/værk, du ønsker. 

Mange af vores tid helt store malere, har anvendt oliemaling til deres malerier. Et af de mest berømte værker i verden, "Mona Lisa" af Leonardo da Vinci, er også malet med oliemaling.

Når man har besluttet sig for at investere i et maleri er det naturligvis essentielt at man finder ud af hvilken stil man godt kan lide. Hos Fototilmaleri.dk er vi specialister i at lave malerier efter foto. Dvs. uagtet om der er tale om et personligt foto af din mor eller en kopi af et i forvejen kendt maleri fra eks. Picasso, Monet eller Krøyer, så kan vi klare opgaven. 1/3 af alle malerier vi laver, er reproduktioner af i forvejen kendte værker, hvor vores kunder synes det kunne være sjovt at have en tro kopi af et værdifuldt maleri hængende hjemme i stuen. Vi har her beskrevet, hvad man skal være opmærksom på, i forhold til reproduktioner. 

Ulempen ved at bestille dit kunstværk hos Fototilmaleri.dk er naturligvis at du ikke har set det færdige resultat inden du afgiver din bestilling. Det kan give en naturlig tvivl og skepsis, som vi ikke vil forsøge at fjerne, men hvor vi blot håber at du vil lade tvivlen komme os til gode, som den er kommet så mange af vores kunder til gode.

Vi laver malerier og kunstværker på bestilling, som vores navn (læs. Kunstbestilling) også beskriver. Altså kan vi heller ikke lave ”hundehvalpe-tricket”, som vi kalder det, når gallerier tilbyder dig at få et givent maleri hjem at hænge, inden du beslutter dig for om du vil købe det. Det i den tro at du i 95% af tilfældene beholder det, ligesom man ville med en hundehvalp. Fordelen ved Fototilmaleri.dk er at prisen og kvaliteten er til at forstå.

Skal det ikke være en reproduktion, men noget helt andet. Opfordrer vi til at man henter inspiration på museer, gallerier eller online. Der er rigeligt med muligheder, hvis man søger lidt rund. Et godt maleri er gennemtænkt og gennemarbejdet.

Læs også: Hvorfor lave en kunstbestilling ?