Tilfredshedsgaranti hos Fototilmaleri.dk | Fototilmaleri.dk
Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud ? SMS for hurtigt svar 📲 71 900 134

Tilfredshedsgaranti hos Fototilmaleri.dk

Din tilfredshed er vores højeste prioritet ! Derfor tilbyder Fototilmaleri.dk som de eneste i branchen, fuld tilfredshed eller pengene retur. 

Hos Fototilmaleri.dk er vi stolte af den kunst, vi skaber, og intet er vigtigere for os end din fulde tilfredshed med det kunstværk, vi leverer. Vi forstår, at et håndmalet maleri ikke kun er en investering i personlig kunst, men også en investering i minder og følelser. Derfor tilbyder vi en fuld tilfredshedsgaranti eller pengene retur på alle vores malerier.

Hvordan virker vores tilfredshedsgaranti?

Vores tilfredshedsgaranti er enkel og brugervenlig:

Før du bestiller:

  • Bestilling: I forbindelse med din bestilling er det vigtigt du i "noten" angiver eventuelle ønsker eller ændringer vi skal være opmærksomme på. Evt. forskønnelse af baggrund eller fjerne elementer fra dit foto ifm. at vi maler

  • Gennemsigtighed: Din personlige kontaktperson holder dig opdateret gennem hele processen, fra start til slut. 

Under processen:

  • Vi går igang: Du vil modtage opdateringer og visuelle fremskridt af dit maleri, så du kan se, hvordan dit kunstværk udvikler sig og komme med input, hvis noget ikke lever op til dine forventninger.

Dit maleri leveres:

  • Modtagelse: Når du modtager dit maleri, vil vi sikre, at du har tid til at bedømme kunstværket i dets planlagte omgivelser.

  • Returret: Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med maleriet, kan vi enten tage det retur og tilrette det eller helt refundere dig. Du har mulighed for at returnere det 30 dage efter modtagelsen.

Hvordan håndterer vi returneringer ?

Hvis du vælger at benytte dig af vores tilfredshedsgaranti:

  • Kontakt os: Giv os besked om din beslutning, og vi vil guide dig gennem processen for sikker returnering af maleriet.

  • Refusion: Når vi har modtaget maleriet retur, vil vi refundere det fulde beløb til den konto, hvorfra købet blev foretaget.

Vores løfte

Vores kunstner er dedikeret og passioneret, og hver enkelt værk er lavet med største omhu og opmærksomhed til detaljer. Vi tror på kvaliteten af vores arbejde, og vores tilfredshedsgaranti er din sikkerhed for, at du kan bestille et kunstværk fra os med fuld tillid til at vi gør os umage.

På Fototilmaleri.dk er vi forpligtede til at levere kunstværker, der glæder og inspirerer. Vi ønsker at hver kunde skal føle sig sikker i deres køb og begejstret over deres nye maleri.

Klar til bestille ?

Bestil dit maleri i dag og begynd din rejse mod at skabe et unikt og personligt kunstværk, der vil blive værdsat i mange år. Med vores tilfredshedsgaranti har du intet at tabe – kun skønhed at vinde.

Start din bestilling her