Dine fordele ved at handle på Fototilmaleri.dk | Fototilmaleri.dk

Dine fordele ved at handle på Fototilmaleri.dk

Høj kvalitet

Forestil dig at åbne din dør til et spritnyt, ægte oliemaleri, der er så levende, at det næsten hopper ud af rammen for at hilse på dig. Det er den slags kvalitet, vi taler om hos Fototilmaleri.dk. Vi snakker ikke om kunst, der er lavet på samlebånd - vi taler om ægte, håndlavede oliemalerier, der nærmest summer af passion og talent. Hvert penselstrøg er så præcist, det ville få en schweizisk urmager til at nikke anerkendende. Så hvis du drømmer om at forvandle dine vægge til et privat kunstgalleri, er Fototilmaleri.dk stedet for dig!

Gennemsigtige priser & Prisgaranti

Er du træt af at skulle løse matematiske ligninger for at finde ud af den endelige pris? Det er vi! Derfor holder vi priserne på Fototilmaleri.dk så klare som en sommerhimmel uden en sky på himlen. Og for at holde det endnu mere ærligt, giver vi dig en prisgaranti. Finder du samme maleri billigere et andet sted, matcher vi prisen - fordi kvalitet og fair priser går hånd i hånd som Van Gogh og hans øre (okay, dårlig sammenligning, men du forstår pointen!).

Gratis levering & Fuld returret

Ingen skjulte gebyrer her, kun glæden ved gratis levering! Det er som juleaften hver gang du bestiller fra Fototilmaleri.dk. Og skulle du mod forventning ikke være helt forelsket i dit nye kunstværk, har vi fuld returret. 

Glade kunder og høj kundetilfredshed

Hos Fototilmaleri.dk, elsker vi vores kunder næsten lige så meget som vi elsker kunst! Derfor er vi ikke tilfredse, før du er tilfreds. Vores høj kundetilfredshed er ikke bare noget, vi siger for sjov, det er et løfte. Fordi et smil på dit ansigt er den bedste kunstkritik, vi kunne bede om!

Tryghedsmærket webshop

Vi har alle hørt historierne om ondskabsfulde internet-svindlere. Men fortvivl ikke! Fototilmaleri.dk er en tryghedsmærket webshop, hvilket betyder at du kan shoppe i fred, uden at bekymre dig om at blive den næste karakter i en internet-skrækhistorie.

Gratis delbetaling med anyday og klarna

Hos Fototilmaleri.dk, kan du betale for dit kunstværk, som du ville spise en stor chokoladekage - i lækre, håndterbare bidder. Takket være vores gratis delbetaling med anyday og klarna, kan du nyde dit kunstværk nu, og betale i dit eget tempo.

Personlig kontaktperson fra start til slut

Føler du dig nogensinde som en lille fisk i den store internethav? Ikke hos Fototilmaleri.dk. Her vil du få en personlig kontaktperson, der vil være ved din side fra start til slut, som en trofast hund, der fører dig gennem kunstens verden.

Korteste leveringstid i markedet

Ved du, hvad vi hader mere end kedelige vægge? At vente! Derfor har vi arbejdet hårdt for at sikre, at Fototilmaleri.dk har den korteste leveringstid i markedet. Fordi den eneste ting, der er bedre end et smukt kunstværk, er et smukt kunstværk, der ankommer hurtigt!

Nem betaling og hurtig betaling

Vi har gjort betalingen lige så let som at blinke med øjet. Ingen komplicerede processer, ingen stress. Bare nem og hurtig betaling. Fordi det eneste, du skal koncentrere dig om, er at finde det perfekte kunstværk til dit hjem!