Hvem er Fototilmaleri.dk → Klik her og læs mere | Fototilmaleri.dk

Fototilmaleri.dk

Koncept

Fototilmaleri.dk er et online kunstkoncept, som leverer håndmalede og personlige oliemalerier på bestilling. Vi har til huse i hjertet af Aarhus, hvorfra vi driver Fototilmaleri.dk som en landsdækkende- og online kunstforretning. Vores side og koncept kan let betjenes med få klik, og hver enkel ordre håndteres personligt og professionelt.

Læs mere her

Formål

Hvad er kunst? Et stort spørgsmål uden noget entydigt svar. Hos Fototilmaleri.dk er kunst en subjektiv og emotionel størrelse, som kan påvirke os æstetisk, følelsesmæssigt eller intellektuelt. Fototilmaleri.dk har til formål at vække en følelse af glæde hos kunden, gavemodtageren og beskueren og bringe personlighed ind i et hjem eller på arbejdspladsen.

Hvorfor

Fordi kunst ikke skal være defineret eller forbeholdt de få, bidrager Fototilmaleri.dk med et lettilgængeligt og prisvenligt kunstkoncept, til bestilling af håndmalede og personlige oliemalerier, indrammet og klar til ophængning. Fototilmaleri.dk er funderet på høj kvalitet, godt håndværk og personlig service.