Kvalitet og oliemalerier ⎮ Fototilmaleri.dk | Fototilmaleri.dk
Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud? SMS til 71900134 for hurtigt svar 📲

Kvalitet og oliemalerier

Kvalitet og oliemalerier - Fototilmaleri.dk

Alle kunstbestillinger håndmales professionelt fra bunden uden brug af computere eller smarte printere. Der er tale om et håndværk, som er nøjsomt udført til hver enkel ordre. Vores kunstnere er professionelle fagfolk, således at museums- og gallerikvalitet er garanteret.

Som med investering i kunst, kan det være svært lige at sætte en finger på hvad der afgør, om et maleri er af høj kvalitetet. Udover at man måske synes maleriet er pænt og vellignende. Da vi hos Fototilmaleri.dk slår os op på at leverer kunstværker, så er kvalitet og et øje for detaljen, derfor noget af det vi går op i. Lige fra valg af oliemaling og lærred til kunstner og indramning, går vi op i, og står inden for en høj og ensartet standard og kvalitet.

Noget af det første man bør bide mærke i, ved et kvalitetsmaleri, er at kunstneren har arbejdet ligeligt på alle dele af lærredet, selv de steder som ikke nødvendigvis har relevans for hovedmotivet. Derudover vil du også kunne se om kunstneren har benyttes sig af en professionel kvalitetsmaling og lærred. Ligesom maling ikke bare er maling, så er et lærred er ikke bare et lærred.  De findes i forskellige materialer som eks. hør, bomuld og polyester. 

Det kan også være en blanding. Hør har en grovere tråd end bomuld, så de to typer lærreder egner sig til forskellige udtryk. Polyester blev tidligere anset for at være en billig erstatning for det finere bomuld, men i dag findes der polyesterlærreder af høj kvalitet. I modsætning til naturfibrene udvider og trækker polyester sig ikke sammen, når der opstår svingninger i temperatur og luftfugtighed, og risikoen for skader på maleriet er mindre. Gå efter lærreder med en ensartet tråd og vævning. Jo større maleri, jo vigtigere er det.

Som du nok har bemærket, er Fototilmaleri.dk ikke de eneste som tilbyder denne ”foto-til-maleri” service. Søger du eksempelvis på Google, vil en håndfuld alternativer dukke op. Mange af disse benytter printere og computere, til hurtigt at lave noget som ligner et ægte maleri. Ligeså modtager du i stort set i alle tilfælde dit ”maleri” direkte fra Kina, sammenrullet om et paprør, uden indramning- og eller kvalitetstjek.

Du vil fra Fototilmaleri.dk altid modtage dit kunstværk færdigindrammet og klar til at hænge op, eller give som en gave. Hos Fototilmaleri.dk håndlaves solide egetræssvæverammer, professionelt og individuelt, til hver enkelt ordre. Vi spiser dig ikke af med en billig ramme af eks. egetræsfinér, selvom det havde været væsenligt billigere. Vi benytter som udgangspunkt altid svæverammer. Det betyder nærmere bestemt, at maleriet kommer til fremstå som svævende i rammen, hvilket for alvor fremhæver maleriet. I modsætning til billedrammer, der velegnet til f.eks. plakater.

 

 

 

 

 

 

 

Når du handler hos Fototilmaleri.dk, sikrer du (og vi) dig at vi har styr på ovenstående og står 100% indenfor standard og kvalitet. Det kan nogle gange være svært, når man selv skal på udkig i ”kunst-junglen”.

Læs også: Ofte stillede spørgsmål