Hvorfor bestille et personligt maleri ? ⎮ Fototilmaleri.dk | Fototilmaleri.dk

Hvorfor bestille et personligt maleri ?

Hvorfor bestille et personligt maleri ? - Fototilmaleri.dk

Du bestiller et maleri på fototilmaleri.dk fordi:

• Du ønsker at give en personlig og/eller unik gave!
• Du ønsker at forevige et minde, en relation eller en person!
• Du ønsker at få lavet en tro kopi af et kendt kunstværk!
• Du ønsker at få lavet et flot og vellignende portræt!

Hvorfor købe et maleri?
Der er flere gode grunde til at købe et ægte maleri. Maleriet er, til forskel fra den klassiske indrammede plakat eller det nummererede litografi, et autentisk stykke håndværk og historie, som en professionel kunstner har tilbragt mange timer på at perfektionere inden det endte hos dig, den heldige ejer.

De fleste køber et maleri til udsmykning af deres hjem, kontor eller lignende. Andre køber et maleri som en investering, og nogle køber kunst af mere praktiske årsager, fordi en arbejdsplads skal have lidt sjæl eller én man har kær skal have en speciel og personlig gave.

Investering i kunst?
Kunst er en svær størrelse at investere i, da det kræver en betydelig indsigt i, hvad der rører sig indenfor kunstverdenen. Derudover er en given prissætning på et maleri, som oftest er et udtryk for en kunstners popularitet på et givent tidspunkt, altså bundet op på et udbud og en efterspørgsel.

Mange nulevende kunstnere begår den klassiske fejl, at når deres popularitet falder, bliver de desperate og øger deres udbud i håbet om at efterspørgslen stiger, med det resultat at deres priser falder sammen med værdien af din investering. En god tommelfingerregel, hvis man skal investere i kunst, er derfor at købe kunstværker fra afdøde kunstnere med et navn eller fra nulevende kunstnere, som er kendte udenfor landets grænser.

Et godt eksempel herpå, kunne være vores egen Michael Kvium. En nulevende dansk kunstner, som maler dystre vellignende oliemalerier. Han har formået at balancere sin popularitet ved at begrænse sit udbud af værker, alt imens han har gødet markedet med oplagsbegrænsede litografier til promovering af selv samme originale værker, men til priser tilgængelige for et bredere publikum.

Dét kombineret med en stigende efterspørgsel fra udlandet, her i særdeleshed fra Kina, har gjort at priserne på Kviums malerier og litografier er eksploderet. En svær forudsigelse for enhver, som bare gerne vil have et flot maleri til væggen, som man godt kan lide.

Hvorfor Fototilmaleri.dk?
DERFOR anbefaler vi i stedet at man investerer i personlig kunst. Til dette formål og lige præcis derfor, har vi skabt fototilmaleri.dk. Her kan du få malet, hvad end det skulle være. Du vil aldrig opleve en kontant værdistigning på dit køb, men du vil heller aldrig opleve et kontant værdifald. Prisen er fast og fair og repræsenterer håndværket og materialerne. Stort set alle kunder oplever en personlig værdistigning ved dagligt at se på deres maleri eller ved glæden over, at maleriet vil kunne overgå og leve videre i generationer.

Læs også: Personligt oliemaleri efter fotografi