Personligt oliemaleri efter fotografi ⎮ Fototilmaleri.dk | Fototilmaleri.dk
Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud? SMS til 71900134 for hurtigt svar 📲

Personligt oliemaleri efter fotografi

Personligt oliemaleri efter fotografi - Fototilmaleri.dk

Personlige malerier

Fototilmaleri.dk lægger vægt på, at lave unikke kunstværker af høj materiel kvalitet, malet af en professionel kunstner, efter dit eget foto.

Når vi maler efter foto er der ingen begrænsning for hvad som kan males, det er derfor helt op til dig selv, hvad du ønsker at få malet. Hos fototilmaleri.dk maler vi realistiske kunstværker ud fra dine fotos. Et personligt maleri er den perfekte gave eller forevigelse af et minde, en person eller et kæledyr. Prisen for et maleri ligger fra 2.500,- dkk. inkluderet professionel indramning og levering i hele Danmark.

Vi har tilknyttet to professionelle kunstnere, som sidder klar til at gøre din bestilling og foto til et kunstværk. Vi tilbyder som udgangspunkt én maleristørrelse, som vi mener klæder maleriet og de fleste vægge og hjem bedst, nemlig 80x60 cm. Det til en pris på 4.800,- dkk. – Ja du hørte rigtigt, et ægte håndmalet oliemaleri til under 5.000 kr. Ønsker man et større eller mindre maleri, tager man blot fat i os.

Fra bestilling til levering går der ca. 2 uger. De fleste kunstbestillinger tager ca. en lille uge at male. Herefter skal malingen ligeså tørre en lille uges tid, inden det kommer videre til indramning hos vores rammemager. Her bliver maleriet først spændt op på en blindramme hvorefter en svæveramme håndlaves til hver enkelt maleri og bestilling.

Vi anbefaler at du uploader et foto digitalt i bestillingsforløbet. Skulle du alligevel ikke ligge inde med en digital udgave, har du naturligvis også mulighed for at sende det direkte ind til os. Du bør være opmærksom på længere leveringstid afhængig af hvornår vi modtager det fysiske fotografi fra dig.

Kunstbestilling.dk - Få malet et ægte oliemaleri

Hvordan males et maleri ud fra et foto?

Trin 1. Modtagelsen af foto/bestilling

Vores kunstner dit modtager dit foto. Vedkommende sikrer sig at kvaliteten af dit billede er god nok, så detaljer, såsom ansigtsudtryk, småting mv. kan ses, se det kan komme til udtryk. 

Trin 2. Skitsering af motiv

Vi starter øverst fra venstre og går mod højre.Efter at have klargjort lærredet og blandet maling i de korrekte toner mv. starter kunstneren altid med at skitserer det der males. I ovenstående tilfælde, er barnet centrum. Det kunne også være en bil e.lign. Derefter males baggrunden. 

Trin 3. Grundfarverne males

Efter at have skitseret maleriet og baggrunden, begynder kunstneren at tillægge individet farve, i ovenstående tilfælde, barnet. Man begynder ligeså stille at kunne se maleriet tage form, men det er stadig for tidligt at tænke i detaljer. 

Trin 4. Maleriet får tillagt skygger tyngde

Maleren får lagt maling og skygger, så det harmonerer med motivet- og maleriets propertioner. Kunstneren begynder at tilføre kendetegn og detaljer, samt finpudser streger og penselsstrøg. 

Trin 5. Maleriet Detaljeres

Maleriet er i sit afsluttende stadie. Kunstneren har den tynde pensel fremme og tilføre yderligere skygger, hår og ansigtsudtryk. Denne fase af maleriet er den mest tidskrævende og kræver en uhyre koncentration og opmærksomhed. Det sidste og fjerde billede, nederst til højre, er det færdige maleri

Trin 6. Dit kunstværk er klar

Når kunstneren har lagt de sidste penselsstrøg, skal maleriet tørre en rum tid, inden det kan komme til indramning. Når tørt, bliver det spændt op på en blindramme, hvorefter en svæveramme håndlaves dertil. Maleriet pakkes nu forsigtigt og forsvarligt ned, inden det sendes til dig. Ovenstående eksempel har taget 5 arbejdsdage at male. 

Læs også: Opbevaring og håndtering af dit oliemaleri